Recorte Normativo Seguridad Privada

miércoles, 2 de julio de 2014

PARES I MARES ASSEGURANT ALS MENORS A #INTERNET



PARES I MARES ASSEGURANT ALS MENORS A #INTERNET

Quines són les normes de seguretat que els teus fills han de conèixer a internet?

@internetambseny #internetsegura

QUINES NORMES BÀSIQUES DE SEGURETAT HAN DE CONÈIXER ELS NOSTRES FILLS?

La majoria dels problemes que pots trobar-te a Internet es produeixen precisament com a conseqüència de no respectar tota una sèrie de normes bàsiques de seguretat. La majoria d'elles són de sentit comú, i totes molt fàcils d'aplicar. Teniu-les presents i repasseu-les sovint. Sempre n'hi ha alguna en la que no ens fixem.
Comproveu que l'antivirus i el tallafocs estan sempre actualitzats i operatius. Activeu mesures de control parental per evitar que els vostres fills accedeixin a continguts nocius i/o perillosos.
Expliqueu-los la importància de les dades personals i quines dades poden facilitar i quines no.
Acordeu quines pàgines es poden visitar (agregant-les per exemple a la llista de favorits) i reviseu junts l'historial de navegació que queda enregistrat a l'ordinador.Estigueu al corrent de les novetats en riscos a Internet. Compartiu-los amb els vostres fills i navegueu per la xarxa amb ells per confirmar que els han entès.
Estigueu alerta amb les noves amistats que poden fer a les xarxes socials i parleu amb ells si veieu algun comportament estrany.
Acordeu el temps de connexió i assegureu-vos que no descuiden les activitats escolars i que realitzen altres activitats (esport, quedar amb els amics, etc).

Fuente: http://www.internetsegura.cat/normes_basiques_seguretat_dels_fills.php a traves de twitter @mossoscat

Fuente: www.elagentedeseguridad.foroactivos.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario