Recorte Normativo Seguridad Privada

domingo, 12 de abril de 2015

Operació antiterrorista dels Mossos d'Esquadra a Catalunya

Dimecres, 08 d'abril de 2015

Operació antiterrorista dels Mossos d'Esquadra a diverses localitats de Catalunya


La Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra està duent a terme aquesta hora una operació contra el terrorisme gihaidista. L'operatiu, realitzat per equips especials d'intervenció dels Mossos, està tutelat pel Jutjat d'Instrucció número 1 de l'Audiència Nacional. 
 
L'actuació policial, que comporta entrades i detencions, s'està fent a diverses localitats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i a la demarcació de Tarragona. 
 
A les persones detingudes se les acusa, entre d'altres delictes, de pertinença a organització terrorista. 
 
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 8 d’abril de 2015
 
 
 
Dimecres, 08 d'abril de 2015

Operació antiterrorista dels Mossos d'Esquadra a Catalunya (ampliació)


La Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra està duent a terme aquesta hora una operació contra el terrorisme gihaidista.
 
L'operatiu, que ha començat aquest matinada, s'emmarca en una investigació iniciada ara fa un any i tutelada pel Jutjat d'Instrucció número 1 de l'Audiència Nacional.
En un dispositiu en el que hi participen fins a 360 mossos d'esquadra s'estan practicant entrades i detencions a les localitats de Terrassa, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Barcelona i Valls. Fins al moment s’han realitzat una desena d’entrades i perquisicions, on els investigadors estan incautant material divers i s’ha detingut a nou persones.
 
Els detinguts estarien , presumptament, implicats en diversos  delictes relacionats amb el terrorirmse gihaidista, especialment vinculat amb les consignes de l'organització terrorista Estat Islàmic/ DAESH. 
 
Aquesta és una de les principals operacions contra el terrorisme gihaidista feta fins al moment a Catalunya.
 
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 8 d’abril de 2015
 
Fuente:  http://mossos.gencat.cat/ca/comunicacio/noticies/nota-premsa/?id=281256

No hay comentarios:

Publicar un comentario